Visites guiades

Preciosa ciutat mil·lenària fundada pels romans el segle I a. C., creuada pel riu Onyar i protegida per les seves muralles.

Coneguda amb el sobrenom de ciutat immortal, Girona és ciutat de museus, d’artistes i d’un important llegat jueu. La visita del seu call, al rovell del barri vell, sempre sorprèn al visitant.

De la ciutat monumental en sobresurten les dues icones més representatives: la catedral de Santa Maria i la basílica de Sant Feliu.

Passejar per la Rambla, enfilar-se a les muralles o fer un cafè a la plaça de la Independència són petits grans plaers per a gaudir del seu paisatge urbà i humà.

Els seus bonics racons i les seves llegendes han servit d’inspiració al món publicitari i cinematogràfic en nombroses ocasions.

 

Totes les visites guiades de: Girona ciutat

Panoràmica de Girona

Es tracta d'una visita d'1,5 hores de duració sense entrades que ens permetrà descobrir el barri vell de Girona. Passejarem pel barri de Sant Pere, on veurem l'exterior del monestir de Sant Pere de Galligants i els Banys Àrabs; seguidament ens introduirem a la part més antiga de Girona, on contemplarem la Catedral i visitarem el call; i recorrerem alguns carrers de l'antic barri gremial.


Girona medieval

Durant aquesta visita descobrirem el bell racó del romànic a la ciutat: els Banys Àrabs, únics banys d'estil romànic a Europa, i el complex de Sant Pere de Galligants, amb un monestir i una capella encantadors.


Llegendes de Girona

És una visita guiada especial, pensada per a tota la família, i que ofereix al visitant la possibilitat de descobrir la ciutat a partir de les seves nombroses llegendes.


Girona jueva

El Call o barri jueu de Girona està considerat el millor conservat del país. Hi trobem carrerons estrets i racons misteriosos. Es formà al voltant del carrer de la Força, vora la Catedral, i arribà a tenir una comunitat de 800 persones al segle XII.


Racons secrets de Girona

Recorregut que surt de les típiques rutes més conegudes i busca aprofundir en altres temes potser menys històrics o monumentals però sens dubte més qüotidians. Es descriu la vida de la gent “menuda” que habitava Girona en època medieval i que constituia la major part de la població.