Visites guiades

Totes les visites guiades de: Costa Brava

L’Escala

Aquesta bonica vila situada a l'Alt Empordà és la vila de l’anxova i de la sal de la Costa Brava per excel·lència. L'Escala té arrels mediterrànies molt llunyanes, amb tradicions ancestrals que els seus vilatans han sabut conservar i transmetre.


Tossa de Mar

Aquest antic poble de pescadors ha esdevingut un dels indrets més bells i acollidors de la Costa Brava. És l’únic exemple existent al litoral català d'una població medieval fortificada.


Castelló d’Empúries

Vila medieval d'interior però molt a prop del mar, de la marina residencial d'Empuriabrava, Castelló d'Empúries té un passat històric esplendorós, capital de l'antic comtat d'Empúries.


Cadaqués

Petit poble de tradició marinera de la Costa Brava nord, envoltat d'un paisatge excepcional, conegut per la seva bellesa singular i el seu caràcter bohemi. Font d'inspiració de nombrosos artistes, entre els quals destaca Salvador Dalí.


Lloret de Mar

Aquest és un poble d'atractives platges que ha estat sempre lligat al mar; els pescadors hàbils, els mestres d'aixa experimentats i aquells indians arriscats han deixat la seva empremta a Lloret al llarg del temps.


Empúries

Veniu a descobrir un jaciment absolutament excepcional situat en un paisatge privilegiat, a pocs metres de la Costa Brava i amb vistes del Pirineu i el Cap de Creus.


Sant Pere de Rodes

Descobriu una autèntica joia del romànic català situada en un lloc remot del Parc Natural del Cap de Creus. Gaudiu de les millors vistes de l'extrem septentrional de la Costa Brava, la plana de l'Empordà i el Pirineu.


Begur

Vila bellíssima de la Costa Brava amb una història que es remunta als temps dels ibers i on es poden admirar les cases modernistes dels indians, homes que a finals del segle XIX i a principis del segle XX van tornar de les Amèriques.