Visites guiades

Totes les visites guiades de: Interior

Besalú

Aquesta joia del romànic banyada pel riu Fluvià està situada al cor de la comarca de la Garrotxa en un entorn natural privilegiat. Nascuda al voltant del turó ocupat pel castell comtal, Besalú és terra de comtes i cavallers, on la història ens transporta als inicis dels nostre país, a la Catalunya vella.


Figueres

Figueres és la capital de l'Alt Empordà, ciutat comercial i cultural on va néixer i morir Salvador Dalí, i on el geni figuerenc va crear la seva darrera gran obra: El Teatre Museu Dalí. Us convidem a descobrir la Figueres de Dalí, però també la de Narcís Monturiol, Carles Fages de Climent i Alexandre Deulofeu, entre d'altres personalitats.


Ripoll

Ripoll, anomenat bressol de Catalunya per la seva rellevància històrica, està situat entre rius i muntanyes, molt a prop dels Pirineus. La farga catalana per a l'obtenció del ferro va tenir un paper molt important en el desenvolupament industrial durant els segles XVII i XVIII.


Peratallada

Un dels poblets medievals que cal visitar almenys una vegada a la vida, perquè els seus carrerons tortuosos, les cases fetes de pedra, les muralles medievals amb un profund fossat i el bell castell fortificat amb la torre de l'Homenatge són de gran interès i no us deixaran indiferents.


Pals

La vida medieval de Pals és sens dubte un dels llocs més encantadors del Baix Empordà. Us convidem a visitar el recinte gòtic, a recórrer els seus carrerons tot descobrint la història de la vila, arribar-vos fins les muralles i admirar l'Empordà des de la torre de les Hores.


Ullastret

El poblat ibèric del Puig de Sant Andreu d'Ullastret forma part de la Ruta dels Ibers i és el jaciment més gran de Catalunya d'aquesta època.