Qui som?

SOM L'ASSOCIACIÓ DE GUIES OFICIALS DE TURISME I INTÈRPRETS DEL PATRIMONI HISTÒRIC ARTÍSTIC DE GIRONA I PROVÍNCIA

 


Som l'associació de guies oficials de turisme i intèrprets del patrimoni històric artístic de Girona i província.

Tots els nostres membres són professionals formats i estan habilitats per la Generalitat de Catalunya. 
Ens apassiona l'art, la història, la cultura i la gastronomia, per això estem permanentment compartint idees i organitzant formacions per ampliar i actualitzar els nostres coneixements.

Ens encanta rebre visitants, mostrar el més atractiu, comentar les anècdotes significatives i donar el millor de nosaltres mateixos, perquè sentim que guiar és en sí mateix un món ric i fascinant.

QUè fem?

El col·lectiu de guies oficials de turisme que formem part de l'Associació de Guies de Girona vetllem per la bona pràctica de tots els nostres associats; organitzem formacions continuades per ampliar i actualitzar els nostres coneixements, estem al dia de l'agenda cultural del nostre territori i sobretot, estimem el nostre país i tenim moltes ganes de donar-lo a conèixer.

Els diferents perfils dels guies que conformen l'associació (segons estudis cursats, coneixements, habilitats i inquietuds) fa que hi hagi guies específics per a cada tipus de visita (visites culturals, de natura, gastronòmiques, d'enoturisme, visites teatralitzades,...) i per a cada tipus de públic (individuals, grups, públic familiar, escoles i instituts,...).