Guided tours

Preciosa ciutat mil·lenària fundada pels romans el segle I a. C., creuada pel riu Onyar i protegida per les seves muralles.
Coneguda amb el sobrenom de ciutat immortal, Girona és ciutat de museus, d’artistes i d’un important llegat jueu. La visita del seu call, al rovell del barri vell, sempre sorprèn al visitant.
De la ciutat monumental en sobresurten les dues icones més representatives: la catedral de Santa Maria i la basílica de Sant Feliu.
Passejar per la Rambla, enfilar-se a les muralles o fer un cafè a la plaça de la Independència són petits grans plaers per a gaudir del seu paisatge urbà i humà.
Els seus bonics racons i les seves llegendes han servit d’inspiració al món publicitari i cinematogràfic en nombroses ocasions.
 

All guided tours of: Girona city

Panoramic tour of Girona

This is a visit of approximately 1,5 hours without any entrances into sites that will allow us to discover the old town of Girona. We will see the exterior of the monastery of Sant Pere de Galligants and the Arabic Baths; we will learn about the Cathedral and the old Jewish quarter; at the end of the visit we will walk in some of the streets used by the guilds back in time.


Medieval Girona

In this visit we will discover the beautiful romanesque architecture in town: the Arabic Baths, unique public baths building of this style in Europe, as well as the charming monastery of Sant Pere de Galligants and the chapel of Sant Nicolau.


Legends of Girona

És una visita guiada especial, pensada per a tota la família, i que ofereix al visitant la possibilitat de descobrir la ciutat a partir de les seves nombroses llegendes.


Jewish Girona

El Call o barri jueu de Girona està considerat el millor conservat del país. Hi trobem carrerons estrets i racons misteriosos. Es formà al voltant del carrer de la Força, vora la Catedral, i arribà a tenir una comunitat de 800 persones al segle XII.


Secret places in Girona

Recorregut que surt de les típiques rutes més conegudes i busca aprofundir en altres temes potser menys històrics o monumentals però sens dubte més qüotidians. Es descriu la vida de la gent “menuda” que habitava Girona en època medieval i que constituia la major part de la població.